08/01/2018

Inschrijvingen op 13 januari 2018

Vooreerst wensen we jullie allemaal een gezond en sportief 2018 toe.

Volgende week zaterdag 13 januari zijn daar reeds de inschrijvingen voor de Triatlon door Brugge van 23 juni 2018.  Om 20u is het de beurt aan de heren (pro en agegroup registratieIDs beginnen met een 1 of 6)  om 21u aan de Dames, Trios en Swimrun (registratieIDs met resp. 3, 2 en 4).

Hoewel we dit jaar voldoende plaats hebben, is het toch first come first serve.  Dus wees er tijdig bij.  Men zal zijn registratieID kunnen invullen van zodra onze klok (we gebruiken deze klok http://www.atomic-clock.org.uk/atomic-clock.php ) op het exacte uur staat.  Eerst pagina refreshen, dan RegistratieID invullen en doorklikken.

Nadat de inschrijvingen zijn voltooid, krijgt men een mail met daarin de nodige betaalgegevens.  Vooraf betalen heeft geen zin, want dan heb je niet de juiste referenties.

Wacht niet tot op het laatste om te registreren, want dan bestaat de kans dat je niet tijdig een registratieID terugkrijgt (ook als er fouten in de registratiefiche sluipen kunnen die niet meer tijdig worden rechtgezet).

We voorzien voldoende plaats voor al wie tijdig inschrijft.

Veel succes, eerst bij de inschrijvingen, dan voor veel trainings- en sportgenot en tenslotte voor een knalprestatie op de wedstrijd zelf.  Tot Zaterdag 23 juni.